Accident grav în Capitală. Un motociclist a murit

Data actualizării: Data publicării:
moto

Trafic blocat aseară la intrarea în Capitală din DN1, în urma unui accident soldat cu decesul unui motociclist. Bărbatul a murit după ce s-a ciocnit violent de o maşină şi a fost proiectat peste bordura care desparte sensurile de mers. Accidentul a avut loc în jurul orei 21.00, pe unul dintre podurile aflate în zona comercială. Traficul a fost deviat pe sub pod şi reluat după miezul nopţii.

Ovidiu Munteanu, purtător de cuvânt - Brigada Rutieră Bucureşti: S-a produs o coliziune între un autoturism şi un motociclist, în urma căreia motociclistul a fost proiectat peste glisiera de beton, pe contrasens, unde a fost acroşat de un alt autoturism care circula regulamentar. În continuare, efectuăm cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii acestui eveniment.

Adriana Popa, medic SMURD: Găsit în stop cardio-respirator, prin politraumatism, prezentând traumatism cranio-cerebral grav şi leziuni incompatibile cu viaţa. S-a declarat decesul în jurul orei 21.25 de minute. Pentru aproximativ 10 minute s-a făcut resuscitare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri