Accident grav pe Valea Oltului: trei morți. Circulația a fost blocată

Data actualizării: Data publicării:
Accident Caineni Valea Oltului 070817 (1)

Trei persoane au murit în urma unui accidentul produs, luni dimineață, pe Valea Oltului după ce şoferul unei dube a pierdut controlul volanului într-o curbă, în condiţii de ploaie torenţială şi a intrat pe contrasens unde s-a ciocnit de un TIR. Drumul naţional 7, blocat timp de peste o oră în urma accidentului, a fost redeschis circulaţiei, anunţă Poliţia Vâlcea, potrivit news.ro.

Accident Caineni Valea Oltului 070817 (1)
FOTO trimisă de un telespectator

Circulaţia rutieră pe Valea Oltului a fost reluată, luni, după ce drumul a fost blocat timp de peste o oră în urma unui accident. Potrivit datelor furnizate de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, accidentul s-a produs la kilometrul 230 al drumului naţional 7, în localitatea Câineni, iar trei persoane au murit după ce o dubă a intrat pe contrasens, unde s-a izbit violent de un TIR.

Potrivit poliţiştilor, şoferul dubei nu a adaptat viteza într-o curbă, în condiţii de ploaie torenţială şi a pierdut controlul volanului, intrând pe contrasens. Bărbatul şi două tinere aflate cu el în autovehicul au murit. La faţa locului au intervenit echipajele de descarcerare pentru scoaterea victimelor dintre fiarele contorsionate ale maşinii.

Tot în judeţul Vâlcea un accident feroviar a avut loc luni dimineaţă, în municipiul Râmnicu Vâlcea. O femeie a fost lovită de un tren în timp ce traversa calea ferată din cartierul Ostroveni. Potrivt purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea, Cătălin Popescu, femeia se află în stare gravă, ea având un picior amputat.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri