Accident provocat de un poliţist de frontieră, soldat cu un mort şi trei răniţi

Data publicării:
accident craiova

Viteză peste limita stabilită de lege şi un indicator care semnaliza curbă, ignorat. Sunt cauzele care au dus la accidentul ce i-a adus moartea unui poliţist de frontieră. Bărbatul s-a trezit cu maşina pe contrases. A urmat impactul fatal. 

Maşina în care se afla şoferul care a pierdut controlul volanului a intrat pe contrasens în această curbă şi s-a izbit de un TIR care circula regulamentar. 

O autoutilitară şi un alt automobil au fost prinse în accident. Şoferii lor au scăpat ca prin minune să nu fie răniţi.

"În continuare se fac cercetari pentru a se stabili cu exactitate cauza producerii accidentului", a spus Stelu Belu, Serviciul Rutieră Dolj.

Poliţistul de frontieră din Drobeta Turnu Severin, în vârstă de 44 de ani, a murit pe loc. Fiul de 19 ani şi socrul său, în vârstă de 66 de ani, aflaţi pe bancheta din spate, dar şi şoferul tirului au fost răniţi şi transportaţi la spital. 

„Au fost adusi trei pacienţi, victimele unui accident rutier. Este vorba de un tânar de 19 ani din Drobeta Turnu Severin, acesta prezintă un traumatism facial acut şi o plagă frontală. Cel de-al doilea, de 47 de ani din Bucureşti, a suferit traumatisme la nivelul coloanei dorsolombare, la umărul drept, dar şi la nivel cranio-cerebral. Cel de 66 de ani din Filiaşi este un pacient mai gravîn stare mai gravă decât ceilalţi, deoarece pe bolile pe care le are - diabet zaharat -a intervenit şi traumatismul prin accident rutier”, a spus Cristina Geormăneanu, purtător de cuvânt al Spitalul de Urgenţă Craiova. 

Circulația pe Drumul European 70 a fost blocată aproape o oră, până când autoturismele avariate au fost ridicate de pe şosea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri