Accidente în Suceava din cauza vremii

Data publicării:
politia fb

Trafic blocat pe Drumul European 85, după o ninsoare de doar două ore. Motivul? Drumarii au fost luaţi din nou prin surprindere şi nu au împrăştiat material antiderapant la timp. Prin urmare, la Vadu Moldovei, două mașini s-au ciocnit frontal şi trei persoane au ajuns la spital, iar la Buneşti un tir a derapat.

Sute de mașini au fost blocate aproape o oră și jumătate aseară pe Drumul European 85, între Roman și Fălticeni, în urma unui accident de circulație. O mașină şi o autoutilitară s-au izbit frontal, după ce prima dintre ele a derapat într-o curbă.

„Veneam de la Suceava și în curbă aici o domnișoară, am văzut cine era la volan, a intrat în mine. A depășit și în curbă a pierdut controlul”, a spus șoferul.

Şoferiţa şi ceilalţi pasageri din mașina mică au fost transportaţi la spitalul județean Suceava.

„La noi au ajuns trei victime dintr-un accident rutier, trei tineri, două fete și un băiat, sunt conștienți, în momentul de față sunt în investigații”, a spus medicul Adina Văcăreanu de la UPU Suceava.

Șoferii spun că s-a circulat foarte greu pentru că nu era împrăștiat material antiderapant. Oamenii spun că au pe drum nu au văzut niciun utiliaj de deszăpezire.

În localitatea Bunești un tir a derapat și a ajuns în șanț.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri