Adolescentă bănuită că vrea să îşi vândă bebelușul

Data publicării:
GettyImages-copii bebelusi

Fata de 14 ani a născut un băieţel în martie şi săptămâna trecută s-a internat cu el la Pediatrie. Mamele din salon spun că au auzit-o cum negocia preţul vânării copilului.

„În timpul internării s-a sesizat faptul că minora purta discuții despre comiterea unor infracțiuni, iar în acest sens am sesizat Poliția județului Vaslui care a demarat o anchetă”, a explicat Ana Rinder, manager al Spitalului Județean Vaslui.

Familia copilei de 14 ani recunoaşte că fata lor a vorbit cu o familie din Bucureşti care s-a oferit să aibă grijă de băieţel.

Ei nu fac copii, au zis că îi e drag, într-un fel să mă ajute ca să-l ia în plasament. Vreau să trăiască bine în plasament la omul acesta. Mi s-a spus că mă lasă să îl văd când vreau eu”, a povestit mama adolescentei.

Suspiciunile au crescut când tânăra mamă i-a spus asistentului social că nu mai poate avea grijă de copil, iar în următoarea zi, familia din Bucureşti a făcut cerere să ia pruncul în plasament.

„Instituția noastră a fost sesizată de Spitalul Județean Vaslui privind cazul unei minore de 14 ani asupra careia planează suspiciunea privind negociarea vânzării bebeluşului de cinci luni”, a spus Ela Pop, purtătorul de cuvânt al DGASPC Vaslui.

Vecinii fetei sunt uimiţi de situaţie.

„Este o familie care o duce greu dar nu cred că ar fi corect să facă așa ceva”, a spus unul dintre vecinii fetei.

Familia din București a refuzat să comenteze situaţia.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri