AFACERE. Şi-a părăsit biroul de la multinaţională şi a deschis o băcănie

Data publicării:
bacanie

Parfum de mere coapte şi mirodenii. Rafturi dichisite în care sunt aşezate, la linie, borcane cu gemuri, dulceţuri, siropuri sau compot. Sunt doar câteva din bunătăţile care te îmbie imediat ce intri în băcănia Adelinei Rusu. Liniştită acum, Adelina povesteşte de ce a făcut o schimbare radicală în carieră.

La început, Adelina nu ştia ce afacere să pornească, dar, după câteva călătorii prin lume, a decis că deschiderea unei băcănii este potrivită pentru un business de succes.

În băcănia Adelinei se găsesc prăjituri făcute doar cu ingrediente de casă, pâine proaspătă, brânzeturi, şerbet şi condimente. Delicatesele sunt aduse de la mici producători locali sau din străinătate. Deşi i-a fost greu la început să găsească furnizorii, acum are o gamă variată de unde oricine poate alege cele mai bune produse.

De dragul clienţilor săi, dar mai ales al copiilor, Adelina organizează ateliere de gătit. Astfel, cei mari, dar în special cei mici, îşi petrec timpul liber ca nişte bucătari iscusiţi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri