Al patrulea oraş din România unde pot fi folosite serviciile Uber

Data publicării:
uber

La mai puţin de o săptămână de când a fost lansat în Braşov, serviciul de ride sharing Uber poate fi folosit şi în Timişoara, scrie News.ro.

uber

După Bucureşti, Cluj şi Braşov, Timişoara este al patrulea oraş din România unde pot fi folosite serviciile Uber. Principiile de utilizare sunt aceleaşi de până acum: comanda unei curse se face prin alegerea destinaţiei în cadrul aplicaţiei Uber de Android şi iOS, iar plata se realizează cu cardul înregistrat în aplicaţie.

Singura diferenţă este tariful. La 1,75 de lei pe kilometru, Timişoara este oraşul din România cu cel mai mare preţ. Nu este exclus ca peste câteva luni acest tarif să fie redus, în funcţie de cererea pentru servicii Uber. Aşa s-a întâmplat în Bucureşti, de exemplu.

Tarifele Uber pentru România, pe kilometru, sunt următoarele: Bucureşti - 1,3 lei, Cluj - 1,7 lei, Braşov - 1,5 lei, Timişoara - 1,75 lei.

Uber are la ora actuală peste 140.000 de utilizatori înregistraţi în România. Conform companiei, în ultimele 6 luni aplicaţia a fost deschisă de peste 3.000 de ori în Timişoara, fapt care demonstrează interesul din zonă pentru serviciile Uber.

Cursele Uber sunt disponibile în Timişoara de miercuri 23 noiembrie, începând cu ora 13. Prima cursă în Timişoara este gratuită pentru cei care folosesc pentru întâia oară serviciul, în limita a 30 de lei. Pentru gratuitate trebuie introdus codul ”TIMISOARA” în aplicaţie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri