Alături de Daria. Mărturia cutremurătoare a unui tată: „Cel mai mult își dorește să nu mai aibă dureri! În momentul ăsta nu știu către ce să mă îndrept, nu am niciun răspuns”

Data publicării:
valentin tuna

Iată ce a povestit tatăl său, Valentin Țună, la Digi24:

„Este un copil extraordinar. Este un copil care în acești trei ani de școală, nu a obținut un rezultat de Bine, ci numai de Foarte bine, e un copil premiant, care până în data de 26 de ianuarie nu a știut ce înseamnă boală, mai mult de o răceală în acești zece ani nu a avut, iar pe 26 ianuarie, când s-au făcut investigații, timpul s-a oprit în loc”, spune Valentin Țună.

Alături de Daria

„Din păcate, acest ajutor care a venit de peste tot și mulțumesc, mulțumesc tuturor că au fost alături de noi până în acest moment...nu am înaintat cu nimic pentru salvarea ei, pentru că nu am răspunsuri de nicăieri, ca ea să poată fi salvată. În Europa, pentru că în România șansele sunt zero”, a precizat Valentin Țună.

Daria se simte acum foarte rău”, spune tatăl. „Nu mai este în spital, spitalul mi-a dat șanse 0. Pentru lucrul acesta eu am semnat și am luat acasă acest copil. Acasă este mult mai bine tratată, este vizitată de colegi, de prieteni, asta o face să se simtă bine pe timpul zilei, iar noaptea durerile sunt crunte, nu le mai putem stăpâni aproape deloc”, spune tatăl cu lacrimi în ochi, recunoscând că fetița este mai puternică decât părinții.

Cel mai mult își dorește să nu mai aibă dureri. În momentul acesta nu-și mai dorește nimic altceva. Asta-mi spune: ce bine este momentul când nu mă mai doare!”, mărturisește tatăl.

Mă simt neputincios. Chiar și cu oameni și cu prieteni lângă mine, unde șansele le-am simțit foarte mari pentru ea și s-au făcut niște pași pe care nu-mi imaginam că se vor face, am prins curaj, iar în momentul ăsta, pur și simplu nu știu către ce să mă îndrept. Nu am niciun răspuns, nu fac decât să duc în fiecare zi speranța că va fi bine. Pe zi ce trece lucrurile se înrăutățesc și este foarte speriată, chiar dacă eu o asigur că lucrurile sunt în regulă și că fac tot ce pot pentru ea. Din păcate, nu pot să-i spun cât de neputincios sunt!”.

Ce se poate face, totuși, pentru Daria aflați din materialul video de mai sus.

MODALITĂŢI DE DONARE:

1.  SMS sau apel telefonic

SMS sau apel la 8870,număr disponibil doar îreţeaua Digi

Valoarea unui SMS/apel este de 10 lei

şi/sau

SMS la 8828 cu textul "Daria"

Număr disponibil îreţelele Orange, Telekom Romania Mobile, Vodafone

Valoarea donaţiei este de 2 Euro. Suma alocată cauzei este de 2 Euro.

Nu se percepe TVA pentru donaţiile de pe abonament.

În reţeaua Orange, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost retinut la achiziţionarea creditului.

Pentru donaţiile de pe cartele preplătite în reţeaua Vodafone utilizatorii nu plătesc TVA.

Campanie realizată cu sprijinul fundaţiei Ringier, Orange România, Telekom România Mobile si Vodafone România

2. VIRAMENT BANCAR

Puteţi face o donaţie ÎN LEI în contul deschis la ING Bank, Sucursala Oradea, de Fundaţia Man sau ÎN EURO, direct pe numele tatălui Dariei. 

Alături de Daria!

Cont LEI: RO45INGB0007008197068916, ING Sucursala Oradea, titular Fundaţia Man.

Cont EURO:RO18INGB0000999904848938, ING Sucursala Brâncoveanu Bucureşti, titular Valentin Ţună

3. PAYPAL

În contul PayPal: tunavalentin@yahoo.com

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri