Altarul Colectiv a fost vandalizat

Data actualizării: Data publicării:
altar colectiv vandalizat

Gest inexplicabil al unor persoane încă necunoscute. Altarul dedicat celor 64 de oameni care și-au pierdut viața în incendiul din Colectiv a fost vandalizat.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Asociația Colectiv GTG 3010 a anunțat astăzi că „micul colț de neuitare” a fost vandalizat.

Timpul trece, iar unele persoane au uitat de mult, ba chiar sunt deranjate de micul nostru colț de neuitare. Există indivizi deranjați de faptul că în centrul Bucureștiului, la doi pași de clădirea fostei fabrici Pionierul există un altar. Un altar care până acum trei zile era plin de fotografii ale copiilor morți în incinta fostei fabrici Pionierul și unde trecătorii aprindeau o lumânare sau puneau o floare. Acum locul arată așa”, se arată în mesajul asociației.

Cineva a furat totul, cineva este deranjat de un altar, de un loc al durerii noastre. Acum o lună a fost luat banner-ul, acum s-au furat pozele. Încet, încet totul dispare. Despre Colectiv”, se mai arată în mesajul care însoțește fotografia.

În seara zilei de 30 octombrie 2015, un incendiu devastator a izbucnit în clubul Colectiv, în urma căruia 64 de oameni și-au pierdut viața, iar alți aproximativ 150 de răniți au ajuns la spital.

Citiți și

Miracolul vieții după tragedia din Colectiv. Povestea soților care și-au pierdut unicul fiu

#Colectiv | Un an. Un minut şi o secundă

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri