Apelul lui Fifor: La un nou val de ninsoare, cetăţenii să evite drumurile

Data actualizării: Data publicării:
170912_mihai fifor_MINISTRII_PSD_02_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Prim-ministrul interimar Mihai Fifor, care a participat, vineri, la Ministerul Administrației și Internelor, la şedinţa Centrului Naţional de Conducere Integrată, a cerut autorităţilor să comunice public în permanenţă evoluţiile fenomenelor meteorologice şi a lansat un apel către populaţie.

170912_mihai fifor_MINISTRII_PSD_02_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
Sursă foto: INQUAM PHOTOS / Octav Ganea

Fac apel ca, în cazul în care va apărea un nou val de ninsoare, cetăţenii să înţeleagă că trebui să ne sprijine prin respectarea regulilor care se impun pentru siguranţa lor. Mă refer la evitarea drumurilor, dacă condiţiile meteorologice sunt severe sau, în cazul în care apar urgenţe, să plece la drum cu autovehicule corespunzător echipate”, a afirmat Fifor.

Premierul interimar a fost informat, potrivit unui comunicat al Guvernului, în legătură cu situaţia din teren şi cu măsurile operative de intervenţie pentru remedierea problemelor generate de fenomenele meteorologice extreme.

Sursa citată precizează că şeful Executivului a cerut autorităţilor să comunice public în permanenţă evoluţiile fenomenelor meteorologice.

În cadrul reuniunii, premierul a adresat mulţumiri echipelor de intervenţie care au acţionat în această perioadă.

„Mulţumesc celor care au intervenit pe parcursul acestor zile. Este un efort susţinut din partea tuturor ministerelor implicate”, a afirmat prim-ministrul interimar.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri