Azil cu lacăt pe ușă. Căminul, în care s-au investit două milioane de lei, nu are administrator

Data publicării:
azil-2

Autorităţile spun că dacă nu va fi dat în folosinţă curând, azilul de bătrâni se va degrada şi nu va mai putea fi folosit. Însă, procedura prin care căminul să fie atribuit unui administrator abia a trecut de votul Consiliului Local Făgăraş la sfârşitul lunii februarie, iar acum se află la Prefectură, unde va trebui analizată şi aprobată.

Lucrările la cămin au fost finalizate în urmă cu un an. Până acum, primăria a organizat două licitaţii, însă nu a reuşit să încheie contract cu niciun administrator. Aşadar, de îndată ce hotărârea de Consiliu Local va fi aprobată la Prefectură, Primăria va organiza şi o a treia licitaţie, care speră să fie cu noroc. Azilul este prevăzut cu spaţii pentru cabinete medicale, cameră de zi, dormitoare cu băi proprii, bucătărie şi o sală de mese.

„Am găsit de cuviință să ne descurcăm singuri prin acest apel pe care îl facem, prin acest anunț pe care îl vom publica și în urma căruia vom aștepta mai multe ONG-uri să participe la această licitație”, spune Sorin Manduc, primarul Făgărașului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri