Bazin de 6 milioane de lei, reparat la mai puțin de un an de la inaugurare

Data publicării:
olteniaslatina

Un perete întreg al bazinului trebuie decopertat pentru a se descoperi fisurile prin care se infiltrează apa.

La nici un an de la inaugurare, bazinul de înot din Slatina a fost închis pentru a fi remediate anumite defecțiuni. Asta după ce povestea construirii lui a constituit o adevărată epopee. Locuitorii din Slatina au așteptat aproape patru ani pentru a-l vedea ridicat.

Lucrarea a început în 2011 și a fost abandonată de prima firmă constructoare. Șantierul a fost preluat apoi de altă firmă, la începutul lui 2014, care a reușit să predea bazinul în iunie.

Investiţia s-a ridicat la 6 milioane de lei. Administratorul bazinului a descoperit problemele de câteva săptămâni și spune că, probabil, trebuie înlocuite mai multe țevi.

Firma constructoare spune că bazinul propriu-zis era construit când au preluat lucrarea și nu știu cum a fost făcut. Trebuie să suporte însă toate costurile, pentru că lucrarea este în garanție.

„S-a întâmplat....nu știu să vă spun că noi l-am preluat, bazinul a fost preluat. O fi fost vreo fisurică ceva și e de-ajuns, apa își face lăcaș”, spune Silvia Vasile, reprezentant al firmei constructoare.

Administratorul bazinului a anunțat că lucrarea va dura 20 de zile și speră să redeschidă piscina la începutul lui iunie.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri