Black Friday pentru rochii albe. Două viitoare mirese aproape că au sfâșiat o rochie

Data publicării:
ROCHIE

Rochia care costa doar 300 de lei a fost aproape sfâşiată în timpul luptei dintre viitoarele mirese. Agenţii de pază au întrerupt războiul, le-au condus departe de ochii presei şi le-au oferit un pahar cu apă, să se răcorească. După care au fost rugate să părăsească târgul. Tensiunea a fost vizibilă încă înainte să înceapă vânzările. Peste 200 sute de tinere s-au aşezat la coadă şi când s-au deschis uşile au ţâşnit ca din puşcă.

În fugă, viitoarele mirese au luat în grabă cât mai multe rochii cu dantelă, tuul sau cristale. Prea puţin a contat mărimea sau modelul. Cum tinerele nu au venit singure, mirii s-au transformat şi ei în umeraşe mobile. Ce-i drept, doamnele au avut de unde alege - peste 500 de modele de rochii.

Doar cele mai agere fete au găsit lucrurile bune. „Cea mai ieftină rochie la această sesiune de Black Friday este această rochie de o sută de lei, are un tul extrem și amplu și pietre bătute pe organza, avem o rochie de 400 de lei, redusă de la 4.800 de lei, cu cristale”, a spus Dora Pătraşcu, organizator al târgului. 

Multe viitoare mirese au profitat de reducerile de preţ şi au cumpărat câte două rochii. Una pentru ceremonie, alta pentru deja celebrul „trash the dress”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri