București | Târg de joburi pentru angajarea în cele 22 de companii municipale

Data publicării:
firea

Primăria Capitalei anunță organizarea unui târg de joburi, în zilele de 17 și 18 noiembrie, în vederea ocupării celor peste 2.000 de posturi disponibile aflate în portofoliul celor douăzeci și două de companii municipale.

„Prin organizarea acestui târg de joburi, Primăria Capitalei își propune să angajeze oameni competenți pentru ocuparea posturilor aflate în portofoliul celor douăzeci și două de Companii Municipale. Este important de știut că acest târg se adresează atât persoanelor cu studii superioare, cât și celor cu studii medii, așa că îi invit pe toți cei care sunt în căutarea unui loc de muncă să participe la evenimentul organizat de noi, pentru a ocupa unul dintre cele peste 2.000 de locuri de muncă disponibile”, a precizat primarul general, Gabriela Firea, conform unui comunicat transmis de PMB.

Târgul de joburi 2017 va avea loc în incinta spațiului expozițional al Institutului Național de Statistică, situat pe Bulevardul Libertății, nr. 16, în intervalul orar 10:00 - 18:00.

Intrarea va fi liberă iar pentru buna orientare a candidaților, reprezentanții Centrului pentru Tineret și ai Agenției Naționale de Ocupare a Forței de Muncă vor fi la dispoziția acestora pe tot parcursul evenimentului, a menționat PMB.

Detalii suplimentare pot fi obținute pe pagină web a Centrului pentru Tineret al Municipiului București, www.ctmb.eu, sau pe pagina de Facebook a evenimentului, https://www.facebook.com/TargdeJoburiBucuresti/.

Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului București, prin Centrul pentru Tineret al Municipiului București, în colaborare cu Agenția Națională de Ocupare a Forței de Muncă.

Sursa: Agerpres

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri