Buletinele de vot, sub pază armată 

Data publicării:
BULETIN -98

Zeci de microbuze au fost trimise să îi transporte la secţii pe cei care au preluat buletinele de vot şi ştampilele. În sectorul doi al Capitalei, strada a fost împânzită de poliţişti şi jandarmi, pentru că predarea s-a făcut sub pază armată.

În curtea biroului electroral, preşedinţii au fost ţinuţi într-un cort şi au fost chemaţi pe rând, prin portavoce, să îşi ridice materialele necesare pentru votul de duminică.

Au fost chemaţi la oră fixă, dar unii dintre ei au întârziat.  Buletinele de vot, ştampilele, declaraţiile pe propria răspundere şi pixurile au fost puse în saci şi transportate la secţii cu microbuze păzite de poliţişti. Înainte de plecare, şoferii microbuzelor au fost testaţi cu aparatul etilotest. Pentru turul al doilea al alegerilor prezidenţiale au fost organizate 18.550 de secţii de votare şi au fost tipărite peste 20 de milioane de buletine de vot.

„Este o întreagă armată de oameni care se asigură că lucrurile vor merge cât mai bine”, a spus Bogdan Arghir preşedintele Biroului Electoral al sectorului 2. Secţiile se deschid mâine dimineaţă la ora 07:00. Românii cu drept de vot pot merge la urne până la ora 21:00. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri