C. T. Popescu: Parlamentarii care pleacă în Norvegia ar trebui să meargă în satele românești, unde copiii sunt bătuți și batjocoriți

Data publicării:
ctp

I-am văzut pe niște distinși parlamentari plecând într-un fel de poteră internațională în Norvegia ca să facă anchete sociale (...) Rar am văzut o combinație de prostie cu ipocrizie mai mare”, a spus Cristian Tudor Popescu.

Ce treabă avem noi cu niște cetățeni norvegieni care se supun legilor din Norvegia? Domnii parlamentari, pe banii noștri, se duc câine surd la vânătoare. Nu au nici cea mai mică îndreptățire să întrebe acolo. E o problemă a statului norvegian cu cetățenii ei”, a adăugat jurnalistul.

În opinia sa, parlamentarii români ar trebui să meargă în satele din România, unde „copiii, mulți dintre ei, valorează mai puțin decât o vacă, sunt bătuți, sunt și batjocoriți, fără ca vreo autoritate pentru protecția copilului să ia vreo măsură”.

Am mai multă încredere în autoritățile din Norvegia decât în cele din România. Nu avem a ne băga în această poveste, să ne vedem, dacă se poate, de bârnele din ochii noștri”, a adăugat el.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri