Cadru didactic de la Universitatea de Vest din Timişoara, prins în timp ce lua bani de la studenţi

Data publicării:
MITA CATUSE BANI 22

 

Potrivit unor surse judiciare, joi seară, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, alături de ofiţeri de Poliţie de la DGA, l-au prins în flagrant pe Ovidiu Aritoni, preparator de informatică la Facultatea de Matematică - Informatică din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara (UVT) în timp ce lua bani de la studenţi pentru a-i trece examenele, scrie Mediafax. 

Conform surselor citate, bărbatul a luat suma de 600 de lei, după ce anterior mai luase diferite sume de bani de la studenţi. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat în faţa judecătorilor de la Tribunalul Timiş cu propunere de arestare preventivă.

Universitatea de Vest din Timişoara a transmis, vineri, un comunicat de presă prin care îşi arată regretul pentru acest incident.

Instituţia regretă faptul că un om nu a înţeles că Universitatea are toleranţă zero faţă de asemenea comportamente nedemne. În plus, apreciază implicarea autorităţilor judiciare şi se bucură să îi aibă aproape în menţinerea unui mediu academic sănătos”, se arată în comunicat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri