Campanie de angajare pe străzile unei localităţi din judeţul Braşov

Data publicării:
codlea fb

O companie din Codlea care produce componente auto pentru mai multe mărci cunoscute vrea să-şi mărească numărul de angajaţi. Firma are nevoie rapid de încă o sută de muncitori, pentru că unul dintre clienţi va lansa mai repede decât anticipase un nou model de lux.

Pe fluturaşii cu anunţul de angajare reprezentanţii companiei au tipărit şi un model de CV, astfel că cei care doresc să se angajeze nu trebuie decât să completeze datele personale şi experienţa profesională.

2.000 de fluturaşi au fost distribuiţi până acum, pe stradă şi în cutiile poştale, iar campania s-a dovedit eficientă.

„Este un lucru bun şi este binevenit pentru oricine, mai ales dacă ai copii şi ai situaţii mai grele, un loc de muncă este binevenit în orice clipă”, spune un localnic.

"Ar trebui ca luna asta să reuşim să-i angajăm pe aceşti oameni, să ne putem ţine de cifrele promise clientului", spune Marius Suranyi, directorul companiei.

Este cel de-al doilea val de recrutări al respectivei companii, care în această primăvară a mai angajat 300 de oameni. Muncitorii vor lucra la asamblarea unor ornamente de piele sau componente interioare, iar pentru început vor primi un salariu de 1.300 de lei, plus bonuri de masă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri