Când vor fi distribuite cele 5.000 de vouchere pentru biciclete și ce se întâmplă cu restul înscrișilor

Data actualizării: Data publicării:
biciclete

Primăria Municipiului București a demarat procedura de tipărire a celor 5.000 de vouchere aprobate până acum în programul „Bicicliști în București”, astfel încât acestea ar urma să fie livrate beneficiarilor în următoarele două săptămâni. Totodată, pe ordinea de zi a ședinței de miercurea viitoare a Consiliului General al Municipiului București figurează un proiect de suplimentare, cu 25.000, a numărului de vouchere acordate de PMB.

Cele 5.000 de vouchere aprobate deja vor fi livrate solicitanților prin curier, la adresa trecută în cererea de înscriere. Lista celor 5.000 de beneficiari a fost publicată pe site-ul PMB, cu inițialele solicitanților (pentru protecția datelor personale) și numărul de înregistrare a cererii.

În cazurile în care livrarea nu se va putea face, din motive obiective, la domiciliul beneficiarilor, voucherele vor fi returnate Primăriei urmând a fi ridicate de beneficiari, de la Biroul de relații cu Publicul, în baza unei notificări telefonice prealabile”, anunță Primăria Capitalei.

Solicitanții care nu se regăsesc pe lista primilor 5.000 de beneficiari sunt incluși în baza de date a programului și vor primi, cel mai probabil, vouchere în etapa a doua, care va demara imediat după aprobarea de către Consiliul General al Municipiului București a suplimentării numărului de vouchere, în ședința din 30 august 2017.

Proiectul de suplimentare a numărului voucherelor, înscris pe odinea de zi a ședinței de miercurea viitoare a CGMB, presupune alocarea suplimentară a 25.000 de vouchere, fiecare în valoare de 500 de lei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri