Când vor fi gata pasajele de la Piața Presei și Piața Sudului

Data publicării:
pasaje

Lucrările la Pasajul de la Piaţa Presei sunt acum pe ultima sută de metri. Muncitorii toarnă asfalt, montează borduri şi instalaţii electrice.

Termenul iniţial de finalizare a lucrărilor începute în martie 2014 a fost luna decembrie a anului trecut. A urmat termenul din februarie 2015. Apoi, primarul general Sorin Oprescu a vorbit despre luna aprilie.

Ion Dedu, directorul Direcţiei Transporturi din PMB: Era aprilie, începutul lui mai, numai că în momentul când am constatat, teoretic, că nu mai este nimic în infrastructură care să ne deranjeze, am mai descoperit nişte cabluri de la Electrica, aflate chiar în funcţiune, iar aceste cabluri ne-au mai întârziat circa trei săptămâni.

Cu alte cuvinte, într-o lună zona ar trebui să fie ca-n palmă.

Depinde de palmă, ştiţi că unele sunt mai moi.

Greu. E greu. Nu o să fie aşa ceva.

Nu cred că se va întâmpla aşa ceva. Promit mult, dar fac puţin”, spun șoferii care circulă prin zonă.

Întârzieri sunt şi la Pasajul subteran din Piaţa Sudului, unde ar fi de vină tot nişte cabluri de electricitate descoperite abia după deschiderea şantierului.

Se lucrează intens la Pasajul Piaţa Sudului pentru că lucrările au o întârziere de două luni. S-a făcut numai o treime din pasaj şi ar trebui să fie gata în decembrie anul acesta”, relatează Ștefana Todică, corespondent Digi24.

Aici nu se poate juca nimeni cu termenele, fiindcă Primăria Capitalei riscă să piardă 120 de milioane de lei, reprezentând finanţare europeană.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri