Carne cu viermi la vânzare într-o shaormerie din București. Fast-food-ul a fost închis temporar

Data publicării:
shaormerie
Carne cu viermi la vânzare într-o shaormerie din București. Fast-food-ul a fost închis temporar. Foto: Captură video

Autorităţile au suspendat temporar activitatea şi au dat amenzi în valoare de 19.000 de lei unei unităţi de alimentaţie publică din Sectorul 2 al Capitalei care ar fi pus la vânzare mâncare improprie consumului, a informat, marţi, DGPMB.

Surse judiciare au precizat că ar fi vorba despre o shaormerie din Capitală care ar fi avut la vânzare carne cu viermi.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Capitalei transmis Agerpres, controlul a survenit în urma apariţiei în mediul online a unor imagini cu bunuri perisabile, improprii consumului, expuse spre vânzare în acest fast-food.

"Marţi, poliţişti din cadrul Poliţiei Sectorului 2 - Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, împreună cu reprezentanţi ai ANPC, au efectuat un control, în vederea stabilirii situaţiei de fapt, precum şi pentru verificarea activităţii de producţie, prelucrare, depozitare şi comercializare de produse destinate consumului general. În urma acestor activităţi, societatea a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 17.000 de lei, conform OG 21/1992 republicată, şi cu 2.000 de lei, conform OG 99/2000 republicată", se precizează în comunicat.

De asemenea, arată sursa citată, a fost dispusă indisponibilizarea şi retragerea din circuitul consumului a 187,7 kg de carne/produse din carne/produse alimentare perisabile.

A fost oprită temporar prestarea de servicii, până la remedierea deficienţelor, menţionează Poliţia Capitalei.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Te-ar putea interesa și:
carne-6
Depozit clandestin în sectorul 6. Carne de pui depozitată printre gunoaie
SHAORMA
„Din|interior”. „Shaorma cu de toate” a ajuns până și la sate
Partenerii noștri