Ce este familia? L. Dragnea: Susţin organizarea referendumului la primăvară

Data actualizării: Data publicării:
liviu dragnea fb

În primăvara anului viitor, românii ar putea fi chemaţi la urne să spună dacă sunt de acord sau nu ca termenul de familie din Constituţie să fie redefinit ca uniunea dintre un bărbat şi o femeie. Cel puţin asta îşi doreşte şeful PSD. "E un subiect care riscă să provoace răni în societate, dacă nu este tranşat", a motivat Liviu Dragnea, invitat la Digi24.

„Eu susţin această idee, susţin să se organizeze referendumul şi vreau să organizam referendumul cel mai târziu în primăvara anului viitor, poate în aprilie. Trebuie să dăm răspuns la această întrebare extrem de serioasă. Această temă riscă, dacă nu o tranşăm prin referendum, să producă răni adânci în societate.

Nu aveam cum organiza alegerile parlamentare odată cu referendumul, nu era bine. Amândouă acţiunile sunt foarte serioase. La 11 decembrie România trebuie să aleagă calea pe care merge, iar la referendum tema este mult mai atentă decât pare la prima vedere.

Nu am semnat petiţia, dar susţin ce cred ei, eu cred în asta, sunt valori în care credem. E dezbatere serioasă despre valori sociale”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri