Centrul Vechi nu mai are căutare de Revelion

Data publicării:
REVELION 1

Afişele care anunţă petrecerile de Revelion sunt la tot pasul, însă, anul acesta, dar clienţii sunt mai greu de găsit.

După incendiul din Colectiv, Centrul Vechi nu mai este la fel, mărturisește un tânăr.

Ce s-a întâmplat cu Colectivul... Nu prea mă mai încurajează. După cum vedeţi, toate sunt închise în momentul de faţă. Am trecut seara prin Centrul Vechi. Înainte de Colectiv totul era full şi acum este gol”, spune tânărul.

Un manager al unui bar din zonă confirmă că a observat o scădere a numărului de clienți, după Colectiv.

Am observat şi noi o scădere a fluxului turiştilor, a celor care trec sau ies să petreacă. Încet, încet ne aşteptăm să se aşeze lucrurile”, a declarat Marius Matei.

Nu pot să zic neapărat că se feresc. Au fost oarecum mai rezervaţi în privinţa asta, dar ce s-a întâmplat, s-a întâmplat. Trebuie să trecem peste. A fost atunci impactul care a fost”, a adăugat barmanul Alexandru Liță.

În localurile care nu s-au închis încă s-au vândut cam 80-90 % din locuri la petrecerile de Revelion.

Avem în jur de 60-65 de locuri. Sunt ocupate vreo 50. Cincizeci plus câţiva care se hotărăsc astăzi dacă vin sau nu. Nu avem rezervări la capacitatea maximă, dar sunt destui oameni interesaţi care au făcut rezervări”, a declarat Marius Matei.

Ca să atragă cât mai mulţi clienţi, cele mai multe baruri vor organiza petreceri tematice în noaptea de Revelion.

Tematica va fi Speak Easy Ball reprezentând petrecerile din anii '20. Băieţii vor avea bretele negre cu cămăşi albe, jobenuri. Un fel de gentlemeni. Fetele vor fi îmbrăcate în rochii fringe, cu pene pe cap. Toată lumea va comunica foarte uşor. Este genul acela de petrecere de socializare”, a precizat barmanul Alexandru Liță.

Amatorii de distracţii în pub au plătit între 175 şi 500 de lei pentru un loc. În preţ sunt incluse mâncarea şi băutura.

Dacă bucureştenii nu mai caută la fel de tare distracţia din Centrul Vechi, străinii care vor fi de Revelion la noi nu par speriaţi de ce s-a întamplat la Colectiv.

După incendiul din Colectiv, peste 20 de cluburi şi restaurante din Centrul Vechi şi-au închis temporar sau definitiv porţile pentru că nu erau sigure pentru clienţi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri