Colegul olimpicului dispărut: „Cred că se răzbună, nu prea era în relații bune cu părinții lui”

Data publicării:
5342a24295f9cf9653000000

Părinţii adolescentului au dublat şi ei munca poliţiştilor, în speranţa că vor primi o veste despre Andrei. Familia a răspândit afișe cu poza lui Andrei prin tot oraşul, în speranța că cineva îl va recunoaște și va suna la poliție.

La Colegiul Vasile Alecsandri din Bacău, profesorii şi colegii olimpicului la informatică încearcă să îşi dea seama ce s-a întâmplat cu Andrei.

Cred că se răzbună pe părinții lui, altă explicație chiar nu văd, nu prea era în relații bune cu părinții lui”, a spus Alex Albert, prieten și coleg de clasă cu Andrei Cobuz.

Şi profesorii şi-au dat seama că ceva îl măcina pe Andrei. Băiatul evita însă orice discuţie.

„Eu am stat și pe alte planuri de vorbă cu el. În momentul când atacam alte probleme decât de informatica, se închidea el. Îl aștept în continuare, vreau să se întoarcă”, a spus Laura Cojocaru, profesor de informatică.

Poliţiştii nu au deocamdată nicio informaţie despre elevul olimpic la informatică. Părinţii le-au spus că nu ei sunt motivul dispariţiei adolescentului.

Psihologii, pe de altă parte, încearcă să îndepărteze un scenariu sumbru.

„O tentativă de suicid care ar vrea să spună că atrage atenția asupra unui lucru ar însemna să lase ceva mesaje”, consideră Oana Timofte, psiholog.

Familia lui Andrei nu mai are cuvinte să vorbească despre fiul lor cel mare. Se tem că a fost răpit. Andrei Cobuz a fost dat dispărut miercuri seara. Se pregătea pentru olimpiada de informatică, la care ar fi trebuit să participe vinerea trecută. A plecat de acasă doar cu un rucsac și cu telefonul mobil, pe care apoi l-a închis.

Andrei Cobuz are 1,75 metri înălţime, aproximativ 75 kilograme, păr castaniu, tuns scurt, ochi căprui. La momentul dispariţiei, purta pantaloni de culoare albastră şi era încălțat cu pantofi sport negri.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri