CONSULATELE Digi24. Mesaje de Anul nou din DIASPORA

Data publicării:
consulate icon BUN

Cu toţii sperăm la un an mai bun decât 2014. Să vedem ce aşteptări au şi care sunt mesajele trimise de telespectatorii noştri pe secţiunea specială, Consulatele Digi24:

Ioan – Franţa:  Îmi doresc ca peste câtiva ani să pot veni acasă fără frică, fără gândul că trebuie să mă întorc în Franţa, fără să mă gândesc că dacă copilul meu se va îmbolnăvi trebuie să dai mită să trăieşti, şcolile să fie pentru ceea ce sunt destinate: un viitor! Din Maramureş, aş vrea să mai fac odată ocolul României, să văd uzine funcţionând, fabrici pline de muncitori, locuri turistice admirate, pământurile lucrate.

Sam – Marea Britanie: Redresarea economică şi politică a României va mai lua ceva timp. Pe ce ar trebui să pună accent Guvernul? Sprijinul pentru o integrare mai bună a românilor în ţările de adopţie sau adoptarea de măsuri care să atragă emigranţii.

Gabriel Alexandru - Franţa: Sunteţi, pentru mulţi dintre noi, legătura privilegiată cu România normală, cea care are un viitor şi în care sper să mă întorc cândva. Pentru acestea vă mulţumim!

Aşteptăm să ne scrieţi mesajele voastre pe secţiunea DigiVOX a site-ului nostru sau pe forumul Consulatele Digi24.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri