Continuă scandalul dintre senatorul și interlopul care împart o vilă. Parlamentarul acuză că a fost lăsat fără lumină și căldură

Data publicării:
senator

Senatorul Ionel Agrigoroaiei era la Bucureşti când soţia l-a anunţat, speriată, că locuinţa lor s-a transformat în grotă. Curentul a fost tăiat de furnizori, deci nu mai au lumină şi căldură.

Am încercat să găsesc o soluție, să pun o baterie de mașină, măcar camerele de vederi să le pornesc. Nu am reușit. Era și noapte, frig, ploua”, spune Antonela Agrigoroaiei, soția senatorului.

Parlamentarul s-a ales cu vecini nedoriţi pentru că nu şi-a mai plătit ratele către o bancă şi câteva camere plus o parte din teren au fost vândute la licitaţie. Familia lui crede că interlopii vor să îi alunge din casa care le-a mai rămas, ca să le rămână toată a lor. Iar oprirea electricităţii ar fi încă un mesaj.

„E o altă metodă de a ne determina, de a ceda psihic și a ne determina să plec cu copiii de aici din casă”, mai spune soția senatorului.

Vecinii acuzaţi explică: a fost o greşeală.

A vrut să-și treacă utilitățile pe numele lui, deci nu a tăiat el lumina. A tăiat furnizarea domnului care locuiește alături ca să își facă domnul Vandam pe numele lui”, spune Sofer Constantin, unchiul interlopului Vandam.

Angajaţii companiei de electricitate au făcut ce scria în cerere, fără să ştie că opresc şi curentul din camerele parlamentarului. Exasperat, senatorul de la Partidul Poporului a cerut protecţie la Ministerul de Interne.

Au adus 10-15-20 de persoane care ne intimidau bătând în geam, în curtea interioară, în zonă în care nu avea unghi camera de luat vederi”, spune Ionel Agrigoroaiei, senator PP-DD.

Situația dintre cele două familii este monitorizată de poliție. De asemenea, zona este inclusă în itinerariul de patrulare al polițistilor”, declară ag. Anca Vâjiac, purtător de cuvânt IPJ Iași.

Luna trecută, senatorul Agrigoroaiei şi-a reclamat vecinii la poliţie, pe motiv că au săpat o groapă în curte şi l-au ameninţat că îl îngroapă acolo. A luat vorbele în serios, mai ales că, nu demult, interlopul Vandam şi rudele lui au atacat cu topoarele angajaţii unui service auto.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri