Copilul de 11 ani care s-a sinucis luni le spunea colegilor că joacă „Balena Albastră”

Data publicării:
emblema politie
Foto: Facebook Poliția Română

Copilul de 11 ani, din localitatea dâmbovițeană Cazaci, care s-a sinucis luni, le spunea colegilor de la școală că joacă „Balena Albastră”, scrie Agerpres, care citează polițiștii care au efectuat cercetări în acest caz.

emblema politia romana_fb politie

Poliția a ridicat telefoanele și calculatorul copilului pentru a efectua o expertiză.

Din verificări s-a stabilit că elevul care s-a sinucis le spunea colegilor că juca un anumit joc. Nu avem certitudinea că jocul a fost cauza care a dus la deces. Au fost ridicate cele două telefoane și calculatorul pe care copilul le folosea și urmează să se efectueze expertizele necesare. Părinții au declarat că nu știau că băiatul juca jocul respectiv”, a declarat marți, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Dâmbovița, Alexandra Niculaie.

Copilul de 11 ani a fost găsit luni, de către sora lui, spânzurat în podul casei.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că acesta obișnuia să acceseze internetul și povestea adesea despre un joc virtual. Cadavrul a fost preluat de Serviciul Județean de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmbovița.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri