Crăciun pe gheaţă

Data publicării:
patinoar

Puţină mişcare după masa de Crăciun. Asta şi-au spus bucureştenii care au mers la patinoarul din Drumul Taberei. Şi la Constanţa, sute de oameni au mers la patinoarul din oraş în prima zi de Crăciun.

După o masă copioasă, bucureştenii au vrut să scape repede de calorii: „Ce să fac acasă? Să mă plictisesc? Masa de Crăciun am luat-o şi acum o dau jos”.

Cel mai bine s-au distrat, evident, copiii. Biletul de intrare la patinoarul din Drumul Taberei, pentru o zi întreagă, costă 15 lei în cursul săptămânii şi 20 de lei în weekend. Cei care nu au patine le pot închiria cu 15 lei. În plus, din a doua zi de Crăciun, programul se prelungeşte până la ora 23:00.

Şi la Constanţa, patinoarul de lângă lacul Siutghiol a fost plin. 400 de oameni şi-au petrecut prima zi de Crăciun pe gheaţă. Pe cei nepricepuţi, instructorul Andrei îi învăţă să patineze. Lecţia costă 60 de lei şi după o singură şedinţă se simte diferenţa.

Oana Manoilă, reporter Digi24: „În maximum o oră, cu un instructor foarte bun, orice patinator nepriceput, exact ca mine, poate să înveţe să îşi ţină echilibrul.”

Zero grade Celsius au fost la Constanța în prima zi de Crăciun şi vântul nu a bătut deloc.

Sursa: Digi24

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri