Crăciunul familiei regale

Data publicării:
principesa margareta maria savarsin

Familia regală petrece, ca în fiecare an, sărbătoarea Crăciunului la domeniul de la Săvârşin. A început ziua cu fapte caritabile. Principesele Margareta şi Maria au mers la un cămin de bătrâni, apoi în casele localnicilor nevoiaşi. Starea de sănătate a regelui Mihai nu i-a permis deplasarea, transmite Digi24.

Au fost momente emoţionante pentru bătrânii cazaţi în azilul de la Săvârşin. Principesa Margareta şi sora ei, principesa Maria, le-au împărţit cadouri şi au stat de vorbă cu ei.

„Sunt foarte bucuroasă. Emoţionaţi puţin, dar bucuroşi că ne-au vizitat”, spune una dintre femeile vizitate de pricipese.

Familia regală a oferit oamenilor nevoiaşi pachete cu mâncare.

Principesa Margareta: „Din 2001 de când ne-am întors aici cu regele, el a început şi acum suntem noi - eu şi cu sora mea... Avem 300 de pachete.”

După-amiaza, porţile domeniului de la Săvârşin s-au deschis, iar principesa Margareta a prezentat bradul care va împodobi în acest an Crăciunul. Înalt de aproape 3 metri, venit din zona Logojului, bradul a fost dus în salonul mare de 4 persoane.

Principesa Margareta: „În acest an am hotărât să facem auriu cu roşu. Anul trecut a fost argintiu.”

Masa de sărbători a fost aranjată de Principesa Margareta, cu lumânări, globuri şi luminiţe. Meniul mesei din seara de Ajun cuprinde produse tradiţionale, inclusiv sarmale. În ziua de Crăciun, familia regală va avea pe masă un curcan de 7 kilograme. Principesa Margareta, autoarea unei cărţi de bucate regale, a dat o mână de ajutor şi la bucătărie.

În ajunul Căciunului, porţile castelului Săvârşin vor fi larg deschise pentru colindători.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri