Cum puteţi realiza singuri un aranjament de Crăciun?

Data publicării:
ARA

Pentru realizarea aranjamentului aveţi nevoie de un inel de poliester, lână şi decoraţiuni specifice sărbătorilor. Acestea se găsesc în florării sau pe Internet.

Începeţi prin a „îmbrăca” inelul în lână sau orice alt material aveţi la îndemână. Pentru a lipi decoraţiunile puteţi folosi un pistol cu silicon sau un adeziv universal. În mijlocul inelului va fi aranjamentul floral, realizat pe un burete special.

Grija pe care trebuie să o avem este să mascăm, să nu se vadă nici unul din aceste accesorii folosite de către noi”, a spus Dora Oprina. Pentru a masca părţile laterale ale buretelui, Dora a ales o crenguţă de iederă, iar în mijloc a înfipt crenguţe de brad. Odată acoperit complet, începe decorarea!

La acest aranjament nu pot lipsi globurile. Ne vom folosi de globuri pentru mai multe scopuri: decor şi vază”, a mai spus Dora Oprina. Înfăşuraţi o sârmă decorativă în jurul globului, iar unul dintre capete fixaţi-l în buretele floral. „Vaza” este gata!

Tot orhidee puteţi adăuga şi printre crenguțele de brad pentru un plus de eleganță. Aceste flori sunt extrem de rezistente, aşa că aranjamentul va fi proaspăt mai mult timp! „Definitivăm aranjamentul nostru cu această crenguţă ce nu poate lipsi şi ultimul ochi pentru a ne asigura că treaba este corect, bine, frumos făcută şi ne putem bucura de el, noi sau cei dragi cărora îl oferim, ştiind că a fost făcut de către noi. Sărbători fericite şi la mulţi ani!”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri