Cum se pregătește Primăria Capitalei pentru vremea rea

Data publicării:
zapada bucuresti masina

Bucureștiul se pregăteşte pentru vremea rea. Primarul general, Gabriela Firea, a convocat comandamentul de iarna, ca să verifice felul în care oraşul este pregătit pentru sezonul rece. La întrunire au participat primarii celor şase sectoare, operatorii de salubrizare, reprezentanţii Administraţiei Străzilor, ai regiei publice de transport, RADET şi Apa Nova. Meteorologii au anunţat deja că în Bucureşti vor cădea ploi însemnate cantitativ chiar din această după-amiază, iar rafalele vântului vor atinge chiar şi 55 de kilometri pe oră.

„Suntem pregătiți să dovedim în acest an că putem să realizăm o deszăpezire eficientă. Avem 1.000 de utilaje la nivelul Primăriei Capitalei, plus cele șase primării de sector, 3.200 de persoane, forța umană, 14.000 de tone în stoc de material antiderapant”, a spus Gabriela Firea.

Anul acesta veți observa în Capitală 20 de mașini de topit zăpada, anii trecuți era neplăcerea că se depuneau mormane de zăpadă care îngreunau circulația. Vor fi 200 de freze, utilaje de mai mici dimeniuni, vor acționa pe trotuare și străzi lăturalnice”, a adăugat edilul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri