Deputatul PSD care s-a ascuns într-un tufiș după accident avea o alcoolemie de peste 1,00 la mie

Data publicării:
accident-2-794x595

 

Potrivit unor surse din cadrul anchetei, în urma analizei probelor de sânge luate joi seară deputatului PSD Mircia Muntean la UPU din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Deva a reieşit că acesta avea o alcoolemie de peste 1,00 la mie, notează Mediafax. 

Pe de altă parte, reprezentanţii Poliţiei Judeţene Hunedoara au spus că dosarul penal deschis în cazul accidentului în care a fost implicat Mircia Muntean a fost trimis deja Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru soluţionare. "Nu putem face publice acte dintr-un dosar care nu ne aparţine", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Hunedoara, subcomisarul Bogdan Niţu.

Accidentul în care a fost implicat Mircia Muntean s-a produs joi seară, pe şoseaua de centură a Devei, în apropierea staţiei CFR, unde un autoturism a acroşat un autobuz fără pasageri şi un alt autoturism, după care a intrat în spatele unui camion oprit la culoarea roşie a semaforului.

Deputat PSD, în tufiș, după un accident

Fostul primar din Deva, Mircia Muntean, a provocat un accident în lanţ. Martorii povestesc că deputatul PSD a lovit nu mai puţin de patru maşini, după care ar fi încercat să fugă de la locul accidentului. Poliţiştii l-au găsit pe Mircia Muntean într-un tufiş.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Te-ar putea interesa și:
10749196 827702093954518 137000476 n-794x595-1
Deputatul Mircia Muntean, despre accidentul rutier: „Totul e o făcătură”
accident-1-794x595
Deputat PSD ascuns în tufiș, după un accident 
Partenerii noștri