Direcția 5 la Matinalul DigiFM

Data publicării:
directia 5

Invitaţi speciali în miercuri dimineaţă, în studioul Matinalului DigiFM. Formaţia Direcţia 5 a lansat la Matinal cea mai recentă melodie - Dragoste, Pace şi Armonie. Formaţia începe de joi un nou turneu, iar prima oprire va fi la Iaşi.

Alături de Cătălin Striblea şi Bogdan Miu, membrii formaţiei Direcţia 5 au rememorat cele mai importante momente de la înfiinţarea trupei.

Eu mi-am dorit foarte mult să ajung în Direcţia 5 şi acel telefon pe care l-am primit în 1998 a fost o şansă”, afirmă Cristian Enache.

Ascultătorii au aflat programul formaţiei pentru acest final de an: pe 29 noiembrie vor lansa un nou album.

Suntem în formă şi le promitem, un final de an foarte bun, un concert foarte bun la sala Palatului, suprapus cu o lansare de disc, se numește Love, Peace and Harmony. Muzica noastră vorbește despre dragoste, pace și armonie interioară”, spune Marian Ionescu, fondatorul Direcţiei 5.

Membrii formaţiei Direcţia 5 au dezvăluit şi câteva din secretele neştiute de fani.

„Noi le-am zis Direcţia 5x5 şi a fost aşa o lecţie de istorie. Super trupa care are super istorie. Și în direct s-au dezvăluit și secrete. Adică în sfârșit Marian Ionescu a ridicat povara de pe Cristi Enache, care credea că are toată responsabilitatea, și i-a zis n-am vrut să-ți spunem de la început, dar totuși noi cei din spate suntem de fapt cei mai responsabili”, povestesc Cătălin Striblea și Bogdan Miu.

Anul acesta, Direcţia 5 sărbătoreşte 25 de ani de la înfiinţare şi pregăteşte noi surprize pentru fani.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri