Directorul Camerei de Conturi din Sibiu extinde ilegal hotelul familiei

Data publicării:
plan hotel

Reprezentanţii Primăriei Sibiu au emis anul trecut o autorizaţie de construcţie pe numele lui Emil Citrea, directorul Camerei de Conturi din Sibiu. Actul îi permitea acestuia să facă lucrări de extindere a hotelului pe care îl deţine familia sa, în limita a 35% din suprafaţă. Pe teren, lucrurile stau cu totul altfel.

Au fost găsite nereguli, în speță nerespectarea documentației aprobate prin autorizația de construire eliberată de Primărie și în consecință S-a întocmit un proces verbal prin care s-a constatat contravenția și s-a aplicat o amendă în valoare de 10.000 de lei”, a declarat Mirela Gligore, purtător de cuvânt al Primăriei Sibiu.

S-a dat amendă, dar nu s-au oprit lucrările, iar cei care au case lângă hotel se plâng că zidurile înalte le sufocă locuinţele.

Şeful Camerei de Conturi a cumpărat terenul de lângă hotelul pe care îl deţine fiica sa, Ianina Roberts, pentru a extinde construcţia. A primit autorizație pentru începerea lucrărilor, după care i-a cedat ei proprietatea. Femeia a refuzat să comenteze acuzaţiile.

Emil Citrea, directorul Camerei de Conturi din Sibiu, nu a fost găsit pentru a explica situaţia.

Nu este prima dată când autoritatea Primăriei este ignorată de familia directorului Camerei de Conturi din Sibiu.

Vecinii l-au dat atunci în judecată pe administratorul hotelului, dar au pierdut în instanţă, aşa că imobilul rămâne în picioare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri