Dosar penal pe numele mamei copilului găsit fără suflare. Acesta a murit de frig

Data publicării:
copil 2 ani disparut

Legiştii au dat verdictul în cazul copilului de doi ani găsit mort pe un câmp la trei kilometri de casă.

Cauza medicală a morții: hipotermia. În stomac nu avea mâncare, decât niște boabe de porumb pe care probabil le-a înghițit. Dar nu există o agresiune, ceva concret din care să rezulte o faptă penală făcută cu intenție asupra minorului”, a spus procurorul Ion Teacă.

Şi nici nu e de mirare că a murit de frig. Atunci când a fost găsit băieţelul avea pe el o bluză subţire şi o pereche de pantaloni din bumbac. Concluziile de până acum i-au făcut pe anchetatori să se îndrepte către mamă.

Ei au deschis dosar penal pe numele femeii despre care spun că avea obligaţia să îl supravegheze pe copil.

„Se vor face cercetari pentru infracțiunea de ucidere din culpă față de mamă, în special”, a precizat Laura Iancu, prim-procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin.

Anchetatorii trebuie să afle, în zilele următoare, cum a fost posibil ca un copil de doi ani să ajungă atât de departe de casă, la trei kilometri, pe un câmp. Se merge pe mai multe ipoteze, inclusiv cea potrivit căreia cineva l-a abandonat pe copil acolo.

Sunt informaţii contradictorii şi cu privire la hainele cu care era îmbrăcat băiatul. Anchetatorii spun descrierea mamei nu s-a potrivit cu realitatea.

Emanuel Beniamin, în vârstă de doi ani, era mezinul familiei. Băiatul a dispărut, sâmbătă, în jurul orei 16.00, din curtea casei unde se juca împreună cu fratele său.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri