Două angajate ISU Banat au învins FBI-ul la o competiţie din SUA

Data publicării:
medalii isu

Peste 5.000 de polițiști și pompieri din toată lumea se întrec, anual, la 40 de probe sportive în cel mai mare concurs al forțelor de apărare din lume. Adriana Paraschiv și Daniela Soare de la ISU Banat au câștigat pentru România aurul la canotaj-sală şi la atletism. Ultima competiţie a avut loc în Virginia, Statele Unite.

În dialog cu partenera mea am spus: ești sigură că vrei să luăm locul întâi? și ea a fost foarte categorică și a spus: sigur locul întâi este al nostru și așa a și fost. Sunt polițiști, sunt pompieri, FBI”, spune plutonier adjunct Adriana Paraschiv, de la ISU Banat.

În lupta cu cei mai buni din lume, cum sunt cei de la FBI, de exemplu, tot ce contează e antrenamentul. Deşi e pompier de mai bine de zece ani, Daniela Soare aleargă zilnic ca să fie pregătită pentru proba de 200 de metri.

„Înainte de concurs am suferit o accidentare la picior, am mers într-un picior, a fost groaznic, dar am zis: am mers până acolo, trebuie să particip”, spune plutonier major Daniela Soare, de la ISU Banat.

Iar medalia de aur pe care o are acum la gât e dovada că toate sacrificiile au meritat.

„Cele două medalii de aur sunt o încununare a efortului celor două colege”, spune Mugurel Ioja, reprezentant ISU Banat.

World Police and Fire Games este o competiție cu tradiţie deja: se organizează de peste 30 de ani.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri