Drumul care a rezistat o zi

Data publicării:
drumul care a rezistat o zi 18 11 2015

Un drum din Mehedinţi a avut termen de valabilitate o zi. Şoseaua s-a stricat a doua zi după ce a fost asfaltata. În timp ce firma de construcţii dă vina pe localnici, pentru ca s-au grăbit să treacă pe acolo cu tractoarele şi căruţele, primarul ameninţă că nu plăteşte până nu sunt remediate problemele.

„Ăsta e asfalt? Aici se vede nisipul”, spune o localnică.

Aşa arată drumul comunal 127. Muncitorii au terminat lucrarea sâmbătă, iar duminică deja erau gropi în asfalt. Iar, din loc în loc, se vede pământul.

Pe unele porţiuni din acest drum, asfaltul poate fi luat chiar şi cu mâna”, transmite corespondentul Digi24 Elena Alexandru.

„Păi ce să vă spun că... l-au terminat seara, mai târziu şi la noi în sat erau deja gropile.

Nu vedeţi cum arată? Arată rău de tot. Asta e ce să facem?”, spun localnicii.

Autorităţile locale spun că lucrarea a fost făcută de mântuială.

Constantin Popa, primar Cujmir: Probabil că oamenii, nu ştiu din ce împrejurări, nu a ieşit aşa cum trebuie acest asfalt...

Reporter: Au recunoscut că au greşit?

Constantin Popa, primar Cujmir: Au recunoscut şi îi asteptăm. Deci am confirmarea verbală și sunt convins că se va materializa în fapte că peste acest strat mai toarnă unul.

Reprezentanţii firmei de construcţii dau vina pentru drumul stricat pe localnici

Da, săreau pietre, într-adevăr, că era prima mână. Ăla e mai moale, iar ei au pornit cu căruţele, cu tractoarele pe el, şi normal. Sâmbătă s-a turnat stratul al doilea şi e foarte bun. Nu mai e nicio problemă”, spune reprezentant al firmei care a asfaltat drumul.

Reabilitarea drumului comunal 127 din Cujmir ar fi trebuit să dureze conform contractului 2 săptămâni. Firma de construcții a terminat însă lucrarea după doar șapte zile. Primăria Cujmir refuză să plătească cei 400.000 de lei, contravaloarea lucrării, până la remedierea problemelor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri