Femeie mușcată de 15 câini, la marginea Iașiului

Data publicării:
cainia maidanezi mediafax

O femeie în vârstă de 51 de ani a fost adusă în stare gravă la spital, după ce a fost mușcată de o haită de câini în pădurea Ciric, aflată la marginea Iașiului.

cainia maidanezi mediafax

Diana Cimpoeșu, coordonatorul UPU-SMURD Iași a declarat, luni, că femeia a fost adusă la unitatea medicală din cauza mai multor mușcături suferite la nivelul mâinilor și picioarelor.

"Pacienta a fost stabilizată și internată pe secția chirurgicală de gardă, respectiv Clinica III Chirurgie din cadrul Spitalului Sf Spiridon. Va avea nevoie și de profilaxie antirabică", a declarat prof.univ.dr. Diana Cimpoeșu, coordonator UPU SMURD.

Femeia a povestit că incidentul a avut loc atunci când s-a dus să ia apă de la un izvor din apropierea lacului Veneția, care se află în pădurea Ciric de la marginea Iașiului. La întoarcere, femeia a fost atacată de o haită de câini.

"M-au atacat pe la spate. Erau cred vreo 15 câini care m-au atacat pe la spate, m-au trântit jos, iar unul m-a apucat de cap. Nu e prima dată când merg acolo, dar niciodată în 20 de ani nu am mai avut probleme. Norocul meu a fost că haita a fost alungată de o bătrână care locuiește în zonă și mi-a auzit strigătele de ajutor", a spus femeia.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri