Ferma cu animale, loc de relaxare lângă București

Data publicării:
ferma2

Bucureştenii care nu ajung la mare de 1 Mai se pot bucura de o ieşire în natură chiar în apropiere de Capitală. La mai puţin de 50 de km de Bucureşti se află o fermă de animale. Atmosfera reconstituie perfect viaţa de la ţară: animale domestice şi sălbatice, plimbări cu căruţa şi locuri de relaxare unde nu se aude decât foşnetul frunzelor.

Ferma cu animale este o atracţie în special pentru copii. Aici este locul ideal pentru distracţie, iar plimbările cu calul sunt deliciul celor mici.

Copii:
- Păi îmi place să călăresc, să merg cu poneiul, să mă dau cu tiroliana, să mă dau în leagăn, să sar în trambulină. Vin în fiecare sâmbătă şi duminică și de 1 Mai e o ocazie specială pentru că e sărbătoare.
- Eu am venit să vizitez animalele, să mă dau pe tiroliană, să mă plimb şi cu căluţul.

Alături de copiii lor, adulţii au renunţat la mare şi au ales să se bucure de natură într-un loc pitoresc.

Părinte: Nu la mare, pentru că prefer să văd mai mult verde decât mare. Voiam să mă eliberez un pic, muncim destul de mult ca toţi şi simţim nevoia de puţin aer, ceva real, adevărat, de ţărână, ţară, animale. Lucruri fireşti şi simple.

Părinte: Suntem din Bucureşti, aproape, am zis că ieşirea e mai rapidă şi nu e aşa aglomeraţie, la ţară, să vadă animalele, ne-am uitat pe Facebook, pentru asta. Să stăm puţin la aer.

Ferma găzduieşte peste 15 specii de păsări şi animale domestice sau sălbatice şi atrage sute de vizitatori zilnic. Intrarea pentru copii este 35 lei, iar pentru adulţi 10 lei. Iubitorii de natură vin aici să se relaxeze, departe de agitaţia şi aglomeraţia din oraş.

Florin Poduţ, manager: Clienţii noştri sunt majoritatea cei mici între 3 şi 8-10 ani cu părinţii. Cei mici sunt înebuniţi după animale, deci copiii iubesc animalele se joacă cu ele. După aceea avem tiroliană, trambulină, iaz. Sunt atracţii multe. Cei mari pot să aleagă plimbarea cu caiacul, tura de călărie, plimbarea cu bicicleta prin pădure, pot pur şi simplu să se plimbe sau pot sta la masă să mănânce, să se bucure de privelişte.

Şi ziua nu este completă dacă nu ai mers cu căruţa trasă de cai. Cu mic, cu mare vizitatorii urcă în trăsură şi fac ocolul naturii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri