Sari la conținut
News Alert

FOTO VIDEO. Cum va arăta sala pentru activităţi culturale din parcul Titan

 

Sala va avea 1200 de locuri pentru spectatori, dispuse în amfiteatru şi va fi prevăzută cu loje şi balcon. Foayerele pentru spectatori vor fi dezvoltate pe trei niveluri.

Mai mulți bucureșteni au protestat față de un proiect de construcție din Parcul Titan

Clădirea va cuprinde spaţii de culise şi depozit, necesare personalului implicat în spectacolele care se vor desfăşura aici, spaţii pentru administraţie şi spaţii tehnice.

Sala multifuncţională propusă se va amplasa pe un teren liber de construcţii, fără vegetaţie înaltă (copaci), conform planurilor urbanistice în vigoare (PUG Municipiul Bucureşti şi PUD), în cadrul parcului Titan, în apropierea Lacului Titan, pe latura sudică a acestuia (zona de acces dinspre Liceul Dante Alighieri), potrivit proiectului.