FOTO VIDEO Localitatea din care nu poţi ieşi nici măcar din parcare din cauza gunoaielor

Data publicării:
IMG-20161203-WA0007

Imagini dezgustătoare în cea mai mare comună din ţară: Floreşti, lipită de Cluj-Napoca. Gunoaiele se revarsă din pubele, iar porci şi şobolani invadează locul de unde firma de salubritate adună deşeurile o dată la câteva săptămâni. 40.000 de oameni de acolo sunt revoltaţi, iar primarul le oferă explicaţii, printre care datoriile pe care le au la compania de curăţenie.

IMG-20161203-WA0007
IMG-20161203-WA0007

Localnicii de la Floreşti-Cluj au senzaţia că stau într-o groapă cu gunoi. Sute de saci plini cu deşeuri zac în faţa blocurilor. Nu este de mirare că au apărut şobolani şi porci care fac peisajul şi mai dezgustător. Iar rozătoarele încep să intre şi în case. Maşina de la salubritate a devenit o raritate pe străzile comunei care îşi doreşte să se unească la un moment dat cu Cluj-Napoca.

Nu se ridică, acum cred că nu s-a ridicat de vreo două sau trei săptămâni. În momentul în care vine mașina de gunoi umple mașina de pe o stradă și mai vine după două - trei săptămâni”, reclamă o persoană.

În unele zone de la Florești, ghenele pur și simplu se revarsă pe stradă. Localnicii au făcut plângeri şi la primărie și la firma de salubritate, dar asta nu i-a ajutat cu nimic.

„Uitați, nu pot să ies cu mașina din parcare. Nu pot din cauza gunoaielor”, se plânge un şofer.

Primăria, care este şi acţionară a firmei de salubritate, are doar explicaţii, nu şi soluţii.

Horia Șulea, primarul comunei Florești: „Un alt aspect neplăcut este cel legat de încasarea creanțelor. Datoriile se ridică undeva la un milion de lei”.

Sensibili doar la miros şi focarul de infecţie, nu şi la explicaţii, localnicii de la Floreşti ameninţă că vor duce sacii cu gunoi la primărie dacă edilul nu face curat în comună.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri