Fratele ministrului Liviu Pop: Limbaj incalificabil la adresa unei politiciene şi multe greşeli de ortografie

Data actualizării: Data publicării:
170904_LANSARE_COMPENDIU_02_INQUAM_Photos_Octav_Ganea liviu pop

Radu Gabriel Pop, fratele ministrului Educaţiei, Liviu Pop, a avut o reacţie halucinantă la o postare publicată pe Facebook de purtătoarea de cuvânt a PMP, Magdalena Bistriceanu. Un episod care îl pune într-o situaţie delicată pe Liviu Pop, el însuşi subiect al ironiilor pentru modul în care foloseşte limba română.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Nervii lui Radu Gabriel Pop au avut legătură cu o postare pe marginea subiectului fierbinte al zilei, remanierea guvernamentală. Pop a intrat pe pagina de Facebook a Magdalenei Bistriceanu, totul degenerând după ce politiciana PMP i-a spus acestuia că şi fratele său, Liviu Pop, ar trebui să părărsească Executivul. 

Nu vom reproduce aici limbajul, care abundă în greşeli şi conţine injurii, comentariile lui Radu Gabriel Pop fiind în continuare disponibile pe pagina Magdalenei Bistriceanu.

Ministrul Educaţiei este pus din nou într-o situaţie delicată din punct de vedere al imaginii publice. Gestul fratelui său se adaugă episoadelor controversate legate de modul în care ministrul Pop stăpâneşte limba română (detalii AICI, AICI şiAICI), ori de soarta manualelor şcolare (detalii AICI, AICI şi AICI).

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri