Frig si apă în vagoane

Data publicării:
tren sofia istanbul foto lokalbahnhof net 10 08 2015

Actualizare 15:05 - Alina Predescu, purtătorul de cuvânt al CFR Călători, a declarat telefonic pentru Digi24 că o conductă sanitară s-a fisurat pe fondul temperaturilor foarte scăzute, iar acest lucru nu a afectat instalația de încălzire a vagonului.

În legătură cu despăgubirile pe care ar trebui să le primească pasagerii, purtătorul de cuvânt a declarat că nu sunt reglementate despăgubiri pentru traficul intern, doar în cazul în care se renunță la călătorie de pasager.

La întrebarea de ce nu a fost luată decizia de mutare a pasagerilor în alt vagon, Alina Predescu, a spus că, probabil, nu a fost posibilă pentru că trenul era ocupat la capacitatea maximă.


Potrivit martorului care ne-a trimis aceste imagini, şeful trenului a spus că s-a spart o ţeavă de la instalaţia sanitară. Vorbim despre o călătorie de 14 ore. La un moment dat, călătorii au crezut că problema s-a rezolvat, dar, 3 ore mai târziu, a început din nou să curgă apă în compartimente.

Călătorii au sunat la poliţie, însă au fost îndrumaţi către OPC. Au scăpat de chin abia la Bucureşti, unde s-au urcat într-o altă garnitură pentru a-şi continua drumul spre Constanţa.

 CITIȚi ȘI :

Trenuri cu zeci de minute întârziere din cauza vremii

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri