Gabriela Firea: Anual, Primăria Generală plăteşte 10 milioane de euro cu casele de avocatură

Data publicării:
firea primarie FB

 

„Primăria Capitalei are, în jur de şase mii de litigii pe diferite speţe. În afară de juriştii care lucrează în Primăria Capitalei există contracte cu mai multe case de avocatură. Pe an, Primăria generală a Capitalei plăteşte 10 milioane de euro doar pentru case de avocatură. Este o sumă imensă, este o sumă foarte mare”, a spus Gabriela Firea, citată de News.ro.

Primarul General spune că are informaţii că aceste dosare nici nu ar fi foarte corect reprezentate, chiar dacă se cheltuiesc foarte mulţi bani pentru contractele cu casele de avocatură. Firea anunţă că va fi făcută o analiză cu privire la încărcătura pe care o au juriştii angajaţi în aparatul de specialitate al Primăriei Capitalei astfel încât aceste dosare să le fie distribuite.

„Sunt convinsă că acest lucruri pot fi adaptate şi reaşezate şi se poate face o economie în primul rând gândind care sunt orele care trebuie dedicate pentru un anumit proces, pentru o anumită acţiune şi care este încărcarea juriştilor din Primăria Generală a Capitalei, dacă au nevoie de încă 10 milioane de euro pentru ca aceste dosare să fie bine reprezentate. Şi poate că nu sunt nici atât de corect reprezentate, după informaţiile pe care le am”, a mai spus Gabriela Firea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri