Idee inedită de promovare a litoralului

Data publicării:
11802680 512598988907506 3826573739362491059 o

Marcel Ştrengarul a văzut tot ce merită admirat în Constanţa şi nu a plecat înainte să se fotografieze în fiecare loc important din oraş. Năstruşnica idee de promovare a litoralului îi aparţine unui avocat.

M-am gândit că am nevoie de o păpuşă care să fie veche, preferabil produs în România, preferabil din perioada comunistă, adică să nu fie foarte foarte veche. Să fie expresivă. Aşa l-am găsit pe Marcel. Face legătura între perioada comunistă şi prezent,” povesteşte Viorel Papu, îniţiatorul proiectului.

Fotografiile au avut un succes neaşteptat, aşa că Viorel Papu i-a dedicat creaţiei sale şi o pagină de Facebook, unde sunt postează toate fotografiile. Aprecierile n-au întârziat să curgă. Nu a durat mult până când fotografiile cu păpuşa au ajuns şi pe un important site de turism internaţional.

Marcel se vrea a atrage puţin atenţia cetăţenilor acestui oraş şi nu numai, celor care au legătură cu Constanţa sau chiar celor din alte ţări, să atragă atenţia asupra locurilor pe lângă care trecem,” mai spune Viorel Papu.

Marcel Ştrengarul a fost fotografiat în tren, în faţa muzeelor din Constanţa, dar şi în faţa celui mai important imobil de pe malul mării, Cazinoul.

Marcel s-a născut la Arădeanca, prima fabrica de păpuşi din România, în anii '70.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri