În prima zi a anului, românii s-au înghesuit la mall

Data publicării:
restaurante la mall

Mulţi dintre bucureştenii care au ieşit din casă în prima zi a anului au ajuns la mall şi au profitat de ocazie ca să facă şi ceva efort. Acesta este motivul pentru care patinoarul a fost cel mai aglomerat loc din centrul comercial. „Să eliminăm cârnații și tot ce am mâncat acum. Să dăm repede jos”, explică unul dintre cei care s-a aventurat pe gheață.

Iar după multe mese cu preparate tradiţionale şi cu multă carne de porc, oamenii au vrut ceva diferit.

„Pui în crustă de ou, cartofi prăjiți... Încercăm să facem o dietă specială în noul an. Chiar mi-am propus să nu mai mănânc fast-food, dar...de mâine! Toate se încep de mâine”, spune un tânăr.

„Un pui foarte prăjit, cum în casă bătea vântul, asta e tot ce a mai rămas, ultima soluție. Să zicem că am încălcat din prima rezoluție de 1 ianuarie să mănânc mai sănătos. Asta e!”, recunoaște o tânără.

Unii şi-au adus adus aminte că tradiţia spune că este bine să mănânce peşte în prima zi a anului. „Precum peștișorul se strecoară ușurel pe lângă pietrele râului, așa și noi sperăm cu mult elan și entuziasm să ne strecurăm printre greutățile care sigur vor veni în noul an”, explică o doamnă.

Aglomeraţie a fost şi la cinematograf. „Am ieșit să ne distrăm, ce să facem, să stăm în casă? Ieși afară, faci mișcare, totuși am mers până aici....decât să stăm în casă...mergem la film să ne relaxăm și apoi vedem”, spune o tânără.

55.000 de oameni intră, zilnic, în cel mai mare centru comercial din Bucureşti. Administratorii patinoarului spun că, în prima zi a anului, au avut cam tot atâţia clienţi cât într-o zi din cursul unei săptămâni.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri