Incendiu puternic într-un apartament din București

Data actualizării: Data publicării:
incendiu_bucuresti_captura

Incendiu puternic într-un apartament din Sectorul doi al Capitalei. 8 persoane au fost internate şi alte 42 au primit îngrijiri medicale în urma unui focului. Până la stingerea incendiului, pompierii i-au evacuat pe toţi locatarii blocului de zece etaje.

Incendiul a izbucnit în jurul orei 21.00, la etajul al treilea. La sosirea pompierilor, doi oameni, tată şi fiu, au fost găsiţi în locuinţa cuprinsă de flăcări.

„Eram pe partea cealaltă şi țipau niste oameni ca iese foc, foarte mare. Și am venit pe partea aceasta si am vazut ca acolo, la etajul trei, era foc foarte mare şi foarte puternic”, a spus un martor.

„Am scos persoanele, am oprit gazele ca primă măsură. Oricum, de inundat le-a inundat pe toate, până jos la parter. Înseamnă un dezastru pentru fiecare familie. Bănuiesc că.... să n-o fi pus un reşou în priză sau un calorifer şi probabil că acela s-a supraîncălzit şi a luat foc”, a adăugat administratorul blocului.

Un bărbat a suferit arsuri la nivelul capului. Acesta şi alte șapte persoane intoxicate cu fum, printre care doi copii, au ajuns la spital. Zeci de alţi oameni au fost evaluaţi la faţa locului de echipajele din cele nouă ambulanţe venite la intervenţie.

„Au fost evacuate toate persoanele de deasupra si dedesubtul acestui apartament. Am avut 42 de persoane pe care le-am evaluat medical. Doi copii și șase adulți au fost transportați la spital”, a spus reprezentantul ISU București Irinel Precup.

Focul a fost stins după aproape două ore.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri