Începe cel mai mare festival de bere din România

Data publicării:
bere

Oktoberfest începe joi la Braşov, cu o săptămână înainte de evenimentul din Munchen. Timp de zece zile, localnicii şi turiştii se pot delecta cu specialităţi culinare bavareze, cu muzică specifică petrecerilor germane şi mai ales cu bere.

Festivalul va începe la ora 16.00 cu o paradă în stil nemţesc. Din Piaţa Sfatului, vor porni care alegorice împodobite cu decoruri bavareze şi se vor îndrepta până în Bartolomeu, pe terenul fostului Stadion Municipal.

În cadrul festivalului, vor fi găzduite concursuri, iar sponsorii pun la bătaie 10.000 de premii. Nu vor lipsi formaţiile care vor întreţine atmosfera cu muzică şi voie bună.

Cantitatea de bere pusă la dispoziţie va fi din belşug, iar în ceea ce priveşte preţul, organizatorii spun că aici se va vinde şi cea mai ieftină bere, dintre toate evenimentele de gen din Europa.

Preţul unui litru de bere va costa aproximativ 2 euro şi jumătate, în timp ce în Munchen, litrul de bere va costa peste 10 euro.

Festivalul, ce are loc la Braşov, a fost promovat şi în afara ţării şi se aşteaptă ca numărul turiştilor străini să ajungă la 25.000.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri