VIDEO. Indicatoare inedite pe șosele: „Acum începe greul” şi „Rezistă”

Data actualizării: Data publicării:
drum

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara (DRDP) a montat experimental, mai multe panouri care să ajute şoferii să parcurgă mai uşor un traseu greu, între localităţile Margina, judeul Timiş, şi Holdea, judeţul Hunedoara. Pe indicatoare există texte ca „Acum începe greul” şi „Rezistă”, însoţite de emoticoane cu feţe zâmbitoare sau triste, potrivit news.ro.

„Pe DN 68 A, între Holdea (jud. Hunedoara) şi Margina (jud. Timiş), au fost montate, experimental, din trei în trei kilometri, panouri care sperăm să vă ajute în timpul parcurgerii unui traseu greu. Fiind un sector periculos, vă îndemnăm să evitaţi depăşirile, acestea fiind cel mai des cauza unor accidente grave!”, au scris cei de la DRDP Timişoara pe pagina de Facebook, acolo unde au postat şi imagini cu panourile.

Indicatoarele au fost amplasate pe sectorul de drum naţional Lugoj- Deva, între localităţile Margina şi Holdea. Acoolo sunt aproximativ 15 kilometri de drum cu serpentine unde depăşirile sunt greu de executat şi traficul se desfăşoară cu dificultate. O mulţime de TIR-uri folosesc acest traseu, iar accidentele sunt aproape zilnice.

Practic acest segment de şosea preia tot traficul de pe autostrada care se termină la Margina. Drumul merge în paralel cu viitorul segment de autostradă care se va construi în zonă, însă, deocamdată, acesta se află în impas din cauza neînţelegerilor privind trecerile pentru animale.

Pentru a mai înfrâna elanul şoferilor care îşi pierd răbdarea în coloană, angajaţii de la drumuri au montat experimental câteva indicatoare care să-i prevină că urmează un sector obositor de şosea. Pe panouri sunt texte ca „Acum începe greul” şi „Rezistă”, însoţite de emoticon  cu feţe zâmbitoare sau triste.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri