Întâlnire emoționantă. Copilul salvat din Dâmbovița a venit să-i mulțumească polițistului care l-a resuscitat

Data publicării:
COPIL

Întâlnirea emoţionantă a avut loc astăzi, în curtea Brigăzii de Poliție Rutieră, unde copilul, de 8 anişori, l-a aşteptat pe colegul nostru aflat în serviciu, pentru a-şi exprima recunoştinţa. O îmbrăţişare şi un simplu “Mulţumesc” a făcut ca toţi ochii celor de faţă să se umple de lacrimi.

Copilul a fost luat în braţe de salvator şi împreună au făcut un tur al parcului auto al Brigăzii, au vorbit despre cât de frumoasă şi importantă este meseria de poliţist rutier.

În scurtul timp petrecut împreună, cel mic a plecat, cu promisiunea fermă că atunci când va fi mare, singura meserie pe care o va alege va fi „Poliţist la Circulaţie ca să salvez oameni”, potrivit unui mesaj postat pe pagina de Facebook a Poliției Române.

Pe 27 februarie a.c., un autoturism s-a răsturnat pe plafon în albia râului Dâmboviţa. Din accident au rezultat trei victime, una dintre acestea fiind un minor de 8 ani. Agentul-şef adjunct Boieroiu George, ajuns primul la faţa locului, a resuscitat copilul până la sosirea ambulanţei, salvându-i viaţa.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri